Dé Pianostemmer komt van de StemcentraleNederland.

Hij is niet alleen de specialist om uw instrument weer  de mooiste tonen te laten produceren,
maar zijn werkgebied is ook door héél Nederland & België.

U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, en wij zorgen dat een van onze Pianostemmers naar u toe komt op een datum en tijdstip dat het u het beste uitkomt.
Door onze ervaring weten wij dat u dit niet zult betreuren en uw plezier in muziek maken zal sterk toenemen (Uw kamergenoten zullen dit ook waarderen) want er is niet ergers dan soms een valse toon te produceren.

Een valse toon kan u goed uit uw balans en het speelplezier weghalen, dus het stemmen door een piano stemmer is een relatief klein bedrag, maar zeer belangrijk.

Het is dan ook verstandig om ook uw piano te laten intoneren tijdens een stembeurt om alles in perfecte staat te krijgen.

Heeft uw piano of vleugel ergens een beschadiging of mankement, noteer dat het merk/type en serienummer dat uw instrument heeft en geef dit door tijdens het maken van een afspraak.

Dan kunnen we dit tijdens de onderhoudsbeurt voor u bekijken en wellicht een mankement goed oplossen.

TARIEF PIANO STEMBEURT

 

Pianostemmer in actie

Dé PIANO STEMMER van Nederland

Om het mechaniek van uw piano of vleugel soepel en in optimale staat te houden, is het noodzakelijk om deze af en toe goed af te laten regelen. Uiteraard zullen onze technici de kleine afregel werkzaamheden bijhouden tijdens het uitvoeren van stembeurten. Bij frequent gebruik verdient het aanbeveling om uw instrument extra te laten afregelen. Kosten voor het afregelen gaan in overleg.

Kamer veranderen ?
Soms bent u wel eens toe aan iets nieuws. Voor de verandering eens een Ferrari rode Steinway, of liever een lichtblauwe Porsche kleur U wilt uw piano of vleugel in een nieuw jasje steken?

Bij Stemcentrale Nederland is het onmogelijke mogelijk. Het ombouwen gebeurt in onze eigen werkplaats.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.
Zo ziet u, een Pianostemmer kan meer dan u denkt.